www.bukvarna.net – spletni antikvariat

Kako naročati

Želeno knjigo lahko naročite s klikom na gumb “Dodaj v košarico” ob naslovu knjige. Izbrana knjiga se bo prenesla v spletno košarico. Nato lahko nadaljujete z izbiranjem novih knjig ali pa se odločite za zaključek naročila. Košarica izbranih knjig je prikazana v levem stolpcu, kjer sta na voljo dva gumba: “Prikaži košarico“, ki vam bolj podrobno prikaže vaše želene knjige, drugi gumb “Plačilo” pa prikaz košarice preskoči in vas pripelje na stran, kjer vpišete vaše podatke za plačilo in dostavo. Naslov za dostavo je lahko drugačen kot naslov plačnika. To lahko na strani plačila ustrezno označite in izpolnite. Naročilo zaključite s klikom na gumb “Zaključi naročilo”. Po oddaji naročila boste na svoj e-naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila.

Knjige seveda lahko naročite tudi po telefonu na 083-835-688 ali 031-470-525 (na prvi številki smo dosegljivi samo v delovnem času bukvarne, na drugi pa tudi sicer.). Lahko nam pa tudi pišete na  e-naslov etorkar@gmail.com

Naročene knjige pošljemo po pošti z računom (za ustanove, oz. pravne osebe) ali s plačilom po povzetju (za fizične osebe in samostojne podjetnike). Lahko se dogovorimo tudi za predhodni ogled in osebni prevzem knjig v Radovljici.